EĞİTİM

Türkmen Öğrencilerden Selçuk Üniversitesine Teşekkür Ziyareti

Irak’ta Türkçe eğitim veren okullarda üstün başarı gösteren lise son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Tanıtım ve Gezi Programı” için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkmen Öğrencilerden Selçuk Üniversitesine Teşekkür Ziyareti

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ateş, Rektörlük senato salonunda gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle bir araya geldi.

Selçuk Üniversitesinin Türkiye’nin köklü eğitim kurumları arasında yer aldığı; akademik, bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmalarda değerli çalışmalar gerçekleştirdiği belirtildi.

Resim önizlemesi

Öğrencilerin donanımlı şekilde yetişmesi adına önemli imkanlar sunulduğunun bildirildiği ziyarette, Selçuk Üniversitesi Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı’nın Nisan 2024’te planlandığı kaydedildi.

Öğrenciler ise Selçuk Üniversitesi ve Konya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek ev sahipliğinden dolayı Üniversite yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Resim önizlemesi

Ziyarete İbni Sina Geliştirme ve Sürdürülebilir Kalkınma Vakfı Başkan Yardımcısı Adnan Şekerci ve Kerkük Türkmence Eğitimi Bölümü Müdür Yardımcısı Sevsen Hasan Hulam eşlik etti.

30 öğrenci, “Tanıtım ve Gezi Programı” çerçevesinde 4 gün boyunca Selçuk Üniversitesi başta olmak üzere Konya’da farklı kurum ve kuruluş ziyareti yaptı. Programda Konya’yı tanıtıcı geziler de gerçekleştirildi.

AdminAdmin