GÜNCEL

Türk Telekom Selfy’yle festival coşkusu Selçuk Üniversitesi’nde

Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, özgür ve keyifli dünyasının coşkusunu üniversite kampüslerinde sürdürüyor. “Selfy Kampüste” konseptiyle, 9 Kasım’da Konya Selçuk Üniversitesi’nde; konserler, oyun turnuvaları ve birbirinden renkli aktiviteler düzenleyecek. “Selfy Kampüste” konsepti Selçuk Üniversitesi’yle birlikte toplamda 5 üniversitede 300 bine yakın öğrenciyle buluşacak.

Türk Telekom Selfy’yle festival coşkusu  Selçuk Üniversitesi’nde

Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, “Selfy Kampüste” etkinliklerini 9 Kasım tarihinde Konya’da düzelenecek. “Selfy Kampüste” konseptiyle Selçuk Üniversitesi Gökkuşağı AVM’de gerçekleşecek etkinliklerle gençler festival coşkusu yaşayacak.

Konserler, oyun turnuvaları ve keyifli sohbetler…

“Selfy Kampüste” konsepti kapsamında yapılacak etkinlikler ile öğrenciler Selfy dünyasının sunduğu eğlenceli aktivitelerin tadını çıkaracak. Etkinlik ana sahnesinde Muud kareoke gibi gün boyu devam edecek yarışmalar düzenlenecek. Alışverişten oyuna her yerde ödeme yapabilme ve 7/24 para transferi imkânı sağlayan Pokus’un standı da Selfyfest’te yer alacak.

Etkinlik kapsamında müzik grubu Retrobüs konser verecek. Tivibu Spor’un ekran yüzleri Tümer Metin, Elvir Baliç ve Erkut Öztürk Süper Lig Konseyi adı altında sohbetler gerçekleştirecek. Türk Telekom’un oyunculara fırsatlar sunan markası GAMEON standında ise FIFA 23 Gameon Champs turnuvası düzenlenecek.

AdminAdmin