GÜNCEL

Türk Kızılay Kadın Meram Kahvaltı Buluşması

Türk Kızılay Kadın Meram Yönetimi, Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Kadınların gücünü ve önemini vurgulamak adına düzenlenen etkinlikte, hayatın zorluklarını sırtlayan, ailesi ve çocukları için ayakta kalmaya çalışan emekçi kadınlarla bir araya gelindi ve samimi bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Kadın Meram Kahvaltı Buluşması

Etkinlik kapsamında, Türk Kızılay Kadın Meram Yönetimi üyeleri, emekçi kadınlarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldu. Kadınların güçlenmesi, desteklenmesi ve topluma katılımı konularında yapılan tartışmalar, etkinliğin önemli bir parçasını oluşturdu.

 

Türk Kızılay Kadın Meram Başkanı Esma Ebru BOZ, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Bugün, Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için burada bir aradayız. Kadınlarımızın toplumda daha güçlü bir ses olabilmesi için elimizden gelen desteği sağlamak istiyoruz. Dezavantajlı ama mücadeleci, gayretli emekçi kadınlarımızla bir araya gelmek, onların yaşadıkları zorlukları anlamak ve birlikte çözüm aramak adına önemli bir adım."

AdminAdmin