GÜNCEL

Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Başkan Kılca’yı Ziyaret Etti

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılarak Türk Kızılay’ın hizmetine sunulan Karatay Aşevi binası için Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti. Yılmaz; “Karatay Aşevi’nde çok güzel bir sistem kurulmuş. Sıraya girmeye veya beklemeye gerek duymadan yemekler vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştığı bir sistem. İnsan onuruna yakışır güzel bir hizmet veriliyor. Bina her şeyiyle pırıl pırıl” ifadelerini kullandı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; “Karatay Belediyesi olarak her ihtiyaçlarında bütün hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.

Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Başkan Kılca’yı Ziyaret Etti

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ve Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.

Resim önizlemesi

KIZILAY BAŞKANI YILMAZ’DAN BAŞKAN KILCA’YA YENİ AŞEVİ BİNASI TEŞEKKÜRÜ

Türk Kızılay’ın ülke genelinde ve Konya’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Başkan Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Karatay Belediyesi ile Türk Kızılay’ın Konya’daki projeleri hakkında da Başkan Hasan Kılca ile istişarelerde bulundular.

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılarak Türk Kızılay’ın hizmetine sunulan Karatay Yeni Aşevi Binası için Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

ÇOK GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKMIŞ

Yılmaz; “Karatay Belediyemizin yapımını tamamladığı Karatay Yeni Aşevi’nde her yemek dua ile pişiyor ve vatandaşlarımızın ‘Allah razı olsun’ duasını alıyoruz. Karatay Yeni Aşevi’nde çok güzel bir sistem de kurulmuş. Sıraya girmeye veya beklemeye gerek duymadan yemekler vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştığı bir sistem. İnsan onuruna yakışır güzel bir hizmet veriliyor. Bina da her şeyiyle pırıl pırıl. 10 personelin 9’u gönüllü olarak hizmet veriyormuş. Dolayısıyla bir sürü iyi insan el ele vermiş ve Karatay Belediyemiz de böyle çok güzel ve hayırlı bir hizmete vesile olmuş. Çok da güzel bir eser ortaya çıkmış. Allah razı olsun. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

HER İHTİYAÇLARINDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Karatay Yeni Aşevi Binası’nın Konya’ya yakışır bir hizmet olduğunun altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise şunları aktardı; “Türk Kızılay Konya Şubemizin kıymetli Başkanı Hüseyin Üzülmez Bey, yeni aşevi binasının yapımı için belediyemizden arsa tahsisi istemişti. Biz de arsayı belirledik, imarını gerçekleştirdik ve bir proje de çalıştık. Daha sonra ise başkanımız binanın yapımını da üstlenmemizi rica ettiler. Neticede yeni aşevi binası, belediyemiz tarafından tamamlanarak Türk Kızılay’ın hizmetine sunulmuş oldu. 31 milyon liraya mal olan ve günde 2 bin 500, acil durumlarda ise 10 bine kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıcak yemeğini karşılayabilecek kapasitede. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah. Belediye olarak her ihtiyaçlarında hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.”

AdminAdmin