YEREL

TURÇEVDER’den Akşehir Belediye Başkan Adayı Köksal’a Ziyaret

Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TURÇEVDER) Başkanı Erol Yayla ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Akşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. A. Nuri Köksal'ı seçim ofisinde ziyaret etti.

TURÇEVDER’den Akşehir Belediye  Başkan Adayı Köksal’a Ziyaret

Şehrimizin önemli sivil örgütlerinden TURÇEV-DER Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Belediye Başkanı Adayı Dr. A. Nuri Köksal'ı  ziyaret ederek istişarede bulundular. Akşehir coğrafyasının zengin kültürel değerlerinin ve sivil toplum örgütlerinin öneminin paylaşıldığı görüşmede CHP Akşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. A. Nuri Köksal; "Sultandağın'dan Doğanhisar'a, Yalvaç'tan Yunak'a kadar uzanan tarihi coğrafyaya Akşehir denir. Bu coğrafyada doğan, doyan, yaşayan ve gönülden bağlı olan herkes Akşehirli olarak kabul edilir. 11. yüzyıldan itibaren bu coğrafyada önemli katkıları olan ve Akşehir ekonomik yaşamının lokomotifi görevini üstlenen Turguteli kökenli hemşerilerimize özel selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Yöre insanının sorun ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu toplantı sonrasında karşılıklı olarak iş birliği ve başarı dileklerinde bulunuldu.

 Kaynak : Pervasız Gazetesi

AdminAdmin