EKONOMİ

TURÇEVDER, Turgutoğullarıyla Akşehir’de İstişare Toplantısı Yaptı

Turgut ve Çevre Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği (TURÇEVDER ) ev sahipliğinde Akşehir’de kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, esnaf ve mesleki oda başkanları, mahalle muhtarlarının katılımıyla geniş kapsamlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

TURÇEVDER, Turgutoğullarıyla Akşehir’de İstişare Toplantısı Yaptı

Turgut ve Çevre Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği (TURÇEVDER) ev sahipliğinde Akşehir’de kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, esnaf ve mesleki oda başkanları, mahalle muhtarlarının katılımıyla geniş kapsamlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Resim önizlemesi

Akşehir Nisa Kafe’de düzenlenen toplantıya Dernek Başkanı Erol Yayla, yönetim kurulu üyeleri, Turgut Oğullarına mensup oda başkanları, mahalle muhtarlarıyla protokol üyeleri katıldı.

Resim önizlemesi

TURÇEVDER Başkanı Erol Yayla, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Konya’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Turgutoğullarını tanıtmaya çalıştıkların belirterek, “Biz Turgutoğlu olduğumuzu tarihçilerle birlikte ispatlamaya çalıştık. Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Orman Bakanlığı’yla birlikte Turgutoğlu Beyliği konferansı düzenledik. Uluslararası düzenlediğimiz 3 gün sürdü. Konya’da önümüzdeki aylarda çok geniş katılımlı uluslararası çapta ‘Toyga Alaşenliği’ gerçekleştireceklerini ve hazırlıkların sürdüğünü anlatan Yayla, ticarette, siyasette, sosyal hayatta Turgutoğulları’nın katılımını sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından Turgutoğulları mensubu mahalle muhtarlarına plaket verildi.

Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

 

AdminAdmin