GÜNCEL

TUR-ÇEV-DER'de Eğitime Yardım Geleneği Devam Ediyor

Merkezi Konya'da bulunan ve kısa adı TUR-ÇEV-DER olan, Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma ve Kalkınma Derneği, her yıl geleneksel hale getirdiği eğitime katkı yardımlarına bu yıl da devam etti.

TUR-ÇEV-DER'de  Eğitime Yardım Geleneği Devam Ediyor

TUR ÇEV DER Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yayla,  Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan ve  İlçe milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan , Konya'nın Yunak Ilçesine bağlı Hursun lu  mahallesinde de bulunan ilkokul ve ortaokulu  ziyaret ederek buralarda öğrenim gören tüm öğrencilere giyim, çanta ve kırtasiye yardımında bulundular.

Resim önizlemesi

Her yıl Turgut ve çevre köylerden bir kaç köy belirleyerek köy okullarında bulunan öğrencilere eğitim  yardımında bulunan dernek, bu yıl da geleneğini sürdürerek herhangi bir öğrenci ayırımı yapmadan tüm öğrencilere ayakkabı, mont, kırtasiye seti ve çanta hediye etti.

TURÇEVDER Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yayla, yörenin insanına ve eğitimine katkı sağlamak derneğimizin en önemli amaçlarından birisidir. Bu doğrultuda derneğimiz, her yıl Turgut ve civar köylerden belirlediğimiz  okullarda öğrenim gören zengin fakir ayırımı yapmaksızın tüm öğrencilere  gerek giyim,  gerekse kırtasiye ve kitap yardımı yapmaktadır. Bu bağlamda bu yıl belirlediğimiz Hursunlu mahallemizdeki  İlkokul ve ortaokulda  okuyan yavrularımızın ihtiyaçlarını gidermek için hayırsever Orhan Acar’ın katkısı ve Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ile Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın destekleriyle Hursunlu mahallemizdeki  Yavrularımıza hediyelerini verip başarılar diledik" dedi.

Resim önizlemesi

TURÇEVDER tarafından her yıl geleneksel hale gelmiş olan giysi ve kırtasiye yardımı dağıtıma da katılan Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, Dernek Başkanı Erol Yayla nezdinde yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Yardım programına Dernek Başkanı Erol Yayla,  Kaymakam Özgür  Pelvan'ın  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürü Abdullah Tunçez ve Hursunlu Mahalle Muhtarı Hasan Şahin eşlik etti.

AdminAdmin