GÜNCEL

TUR-ÇEV-DER Barış Bektaş’ı Misafir Etti

Turgutoğulları(TUR-ÇEV-DER) Dernek Başkanı Erol Yayla, yönetim kurulu ve üyelerini ziyaret eden CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, Konya’nın ve bütün hemşerilerimizin temsilcisi olacağını söyledi.

TUR-ÇEV-DER Barış Bektaş’ı  Misafir  Etti

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş’ın ziyaretinden memnun olduklarını belirten TUR-ÇEV-DER Başkanı Erol Yayla, “Yunak, Akşehir ve Konya’da yaşayan Turgutoğullarını temsil eden bir derneğiz. Anadolu’nun göbeğinde olan köyümüzü gördünüz. Garip ve fukara bir halkı vardır. Yalnız bırakıldık. Siyasette temsilcimiz olursanız ve sorunlarımızın çözümünü takip edersiniz mutlu oluruz. Seçimlerin hayırlar getirmesi dileğimizle başarılar diliyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

Konya’nın temsilcisi olmaktan mutlu olacağım

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş Konya’nın ve tüm hemşerilerimizin temsilcisi olacağını kaydederek, “ Konya’nın ve tüm hemşerilerimizin temsilci olmaktan mutlu olacağım. Turgutoğullarını biliyoruz. Osmanlı tarihimizi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü olmak üzere sahipleniyoruz. Bize emanet edilen Cumhuriyetimizde eşit koşullar da iken, son 20 yıldır bundan uzaklaştırıldık.  Milliyetçilik bizim 6 okumuzdan birisidir. Biz diyoruz ki, ülkemizde vergisini veren ve askerliğini yapan bütün vatandaşlarımız her şeyde eşit olsun. Gerçek milliyetçilik budur. Tarihimizle ve manevi değerlerimizle övünüyoruz.  Ülkemizin çocuklarının tamamının yatağa aç girmemesi ve iyi eğitilmesini ve işi aşının olmasını istiyoruz.

Resim önizlemesi

Bunu da hedefleyen 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ’dur. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu, cumhuriyetimizin üzerinde bir çatı ve herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanımız olacaktır. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz. Bizi ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerin ve şehrimizin sorunlarının takipçisi olacağımın sözünü veriyorum” dedi.  

 

Resim önizlemesi

 

 

 

 

 

AdminAdmin