SPOR

Tümosan Konyaspor’da 3 Transfer

2023-24 sezonu için geri sayıma geçen Konyaspor, transfer listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Anadolu Kartalı şu ana kadar olan süreçte 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlılar transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle takviyelerini duyuramadı

 Tümosan Konyaspor’da  3 Transfer

Süper Lig'de 2023-24 sezonu için geri sayıma geçen Konyaspor, transfer listesinde yer alan oyuncuları kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Yeşil-beyazlılar şu ana kadar olan süreçte 3 futbolcuyla resmi sözleşme imzalarken, transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı bu isimleri açıklayamadı.

Moreno'nun bonservisi alındı

Rotasını ilk olarak iç transfere çeviren Konyaspor, geride kalan sezon Fransız kulübü Troyes'ten kiraladığı kanat oyuncusu Marlos Moreno'ya odaklandı. Yeşil-beyazlılar yapılan görüşmelerin ardından 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini Troyes'ten almayı başardı.

Yunus Mallı, artık yeşil-beyaz

Konyaspor orta sahaya ilk olarak yerli hamlesi yaptı. Yeşil-beyazlılar bu noktada; Kasımpaşa ile yollarını ayrılan Yunus Mallı'yı renklerine bağladı. 31 yaşındaki oyuncunun kanatlarda da görev yapabiliyor olması, yeşil-beyazlılar için transferi cazip kılan en önemli etkenlerden birisi oldu.

Son hamle Andrija Majdevac

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, son olarak Sırbistan Süper Lig ekiplerinden Novi Pazar'da forma giyen forvet Andrija Majdevac'i (Telaffuzu: Andriya Maydevats) takıma kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde Konya'ya gelen Sırp futbolcunun, kendisini yeşil-beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladığı öğrenildi.

 

AdminAdmin