GÜNCEL

TÜGİK Yönetim Kurulundan, Erkan Güral'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliğine seçilen ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atanan TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral'ı Ak Parti Genel Merkezinde ziyaret etti.

TÜGİK Yönetim Kurulundan,  Erkan Güral'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyarette, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyeleri, Sn. Erkan Güral'a yeni görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Sn. Erkan Güral ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜGİK'in faaliyetlerine ve girişimci iş insanlarının sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

 

Ziyaret, Ak Parti Genel Merkezinde yapılan TÜGİK Yönetim Kurulu Toplantısının ardından, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulü ile son buldu. Ziyarette, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye gündemi ile ilgili Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet etme fırsatı buldu.

 

Ziyarete, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu üyesi Sn. Gülvezir Korkmaz ve KONYAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Mesut Kırıcı da katıldı.

 

AdminAdmin