EĞİTİM

NEÜ’de Arama Kurtarma Eğitici Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KONSEM) bünyesinde düzenlenen 3. Dönem Arama Kurtarma Eğitici Eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

NEÜ’de Arama Kurtarma Eğitici Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

NEÜ Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman, NEÜ KONSEM Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, Arama Kurtarma Eğitici Eğitimi Koordinatörü ve Meram Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Okan Erdal, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Canan Güngör, Öğr. Gör. Murat Çalış, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amiri Fatih Büyükoflaz ile sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Resim önizlemesi

Törende konuşan NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman, 11 ili etkileyen ve asrın felaketi olarak da nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından arama kurtarma faaliyetlerinin öneminin ortaya çıktığını ve bu sebeple bu tür eğitimlerin devam etmesinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Arama kurtarma eğitimine katkı sağlayan başta KONSEM Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Okan Erdal ile eğitim sürecinde görev alan eğitimci ve katılımcılara teşekkür eden Prof. Dr. Kahraman, söz konusu eğitimler için her türlü desteğin verileceğini açıkladı.

Resim önizlemesi

Konuşmanın ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.

AdminAdmin