KÜLTÜR - SANAT

TRSM Danışanlarının Hazırladığı Resim ve El Sanatları Sergisi Açıldı

Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) danışanları, Real Alışveriş Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Sanatla Sağlığa’ temalı sergi açılışı ile hünerlerini gösterdiler.

TRSM Danışanlarının Hazırladığı  Resim ve El Sanatları Sergisi Açıldı

Serginin açılışını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “TRSM’den hizmet alan danışanlarımızın tedavi ve takiplerinin yanı sıra çeşitli iş- uğraş terapileri ile meşgul olmaları onların sosyal hayata uyum sürecini hızlandırmaktadır” diyerek serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Selçuklu Belediyesi’nin ilçenin güzel bir noktasında TRSM binası inşaatına başlamasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiren Prof. Dr. Koç, “Yapımını Selçuklu Belediyemizin üstlendiği TRSM bina projemiz ülkemize örnek olacak bir yatırımdır. Bu özel proje nedeni ile huzurlarınızda bizlere her konuda destek olan Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Pekyatırmacı’ya şükranlarımı sunuyor ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Resim önizlemesi

3-6 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan serginin açılışına, TRSM’de tedavi gören hastalar, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Mermer, Psikiyatri Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. İkbal İnanlı, Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdinç Sarıca ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Resim önizlemesi

AdminAdmin