SPOR

Teknikdirektör Omerovic'in , Kupadaki Hedefi

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe maçını kazandıkları ve son 16 turuna yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Omerovic, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini açıkladı

 Teknikdirektör Omerovic'in , Kupadaki Hedefi

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz diyen Omerovic, “Uzun zamandır bu takım düşüşte. Özgüven kaybeden bir grup vardı. Futbolcularımızda istek ve arzu bizi sonraki tura taşıdı. Turu geçtiğimiz için mutluyuz fakat bizim için lig maçı daha önemli. Göztepe çok kuvvetli bir takım. Bu turda en zor maçımız oldu. Kupada gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışacağız. Aynı zamanda kadroyu da genişletmemiz gerekiyor. Takımın kazanması özgüven kazanması demek. Türkiye kupasında gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışacağız” dedi.

Takımın kalitesini artırmak istediklerini belirten Boşnak çalıştırıcı, “Bazı transferler olacak. Sıkıntılar sadece 60 dakikada iyi veya kötü oynamak değil. Bende ikinci devrede çok fazla düşündüm. Golden sonra maç yüksek tempoda geçti. Bizim için çok yıpratıcı oldu. Mutlaka takımın kalitesini artırmamız gerekiyor. … Kaleci daha önce de gitmek istedi, burada oynamak istemedi. Burda kalmak istemiyorsa biz ondan faydalanmayız. Bir problemden çıkıp başka bir yerden kaleci bakmamız gerek. Kimseyi zorla oynatmayız. Her an her şey olabilir, göreceğiz. İlk önce bu kadroya çıkmak istiyorum.”

Deniz’in performansından övgüyle bahseden Omerovic, “ Deniz yetenekli bir kaleci. İyi performansı var. Denizle ilgili bir şikayetim yok. Kaleci ihtiyacımız var mu yok mu diye baktığımızda kaleci ihtiyacımız var. Bu denizin yolunu kapattığımız anlamına gelmesin. Her oyuncu bizim için önemli… Boateng yeni geldi, kasım ayından beri liglerde değil. 2-3 gün içerisinde çözemeyiz. Var olan oyuncuları değerlendirmek istedim” diye konuştu.

AdminAdmin