SPOR

Teknik Direktörü Yıldırım, “Hiçbir Zaman Zorluktan Kaçmadım, Geri Adım Atmadım.’’

1922 Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mehmet Yıldırım, yeni yılın kendilerine başarılarla dolu bir sayfa açacağına inancının tam olduğunu söyledi

Teknik Direktörü Yıldırım, “Hiçbir Zaman Zorluktan Kaçmadım, Geri Adım Atmadım.’’

Devre arasına bir hafta kala göreve gelen ve lig beşincisi Bornova’dan 10 kişi oynayarak 1 puan almayı başaran 1922 Konyaspor teknik patronu Mehmet Yıldırım, yeni yıldan beklentilerini açıkladı. Zorlu bir dönemde göreve geldiğinin altını çizen Yıldırım, “Hiçbir zaman zorluktan kaçmadım, geri adım atmadım. Bu takımı Konya şehriyle el ele vererek ligde tutacağız. Devre arasını yoğun bir tempoda geçiriyoruz. Takımımızdan giden oyuncular oldu. Aramıza yeni katılacak arkadaşlar da olacak. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir şekilde girmeyi planlıyor ve arzuluyoruz. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘BİZİM YILIMIZ OLMASINI İSTİYORUZ’

Yeni yıldan beklentilerini de aktaran Mehmet Yıldırım, “Her yeni bir yıl psikolojik olarak yeni bir başlangıç, yeni bir sayfadır. Biz de bu yeni yılın bizim yılımız olmasını diliyoruz. Sahada daha çok savaşan, daha çok mücadele eden, oyun sisteminden bir an olsun kopmayacak, galip takım hüviyetine bürünmüş bir ekip olmayı istiyoruz. Yeni yılla birlikte geçmişe bir sünger çekip sanki lige yeni başlıyormuş gibi düşüneceğiz. Oynayacağımız 14 maçta da futbolun doğrularını ortaya koymakla birlikte göze hoş gelen bir oyunu da sergilemek istiyoruz. Bu takımın, bu şehre ihtiyacı var. Yeni yılda taraftarlarımızdan da ekstra bir destek bekliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin