Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, camianın eski futbolcularından Kamil Aldağ’ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, “Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun.” dedi.
Geçen haftayı İstanbul deplasmanında alınan 3 puanla kapattıklarını belirten Uçar, bu moralin Gaziantep maçına olumlu yansımasını beklediklerini söyledi. Uçar “Geçen haftaki galibiyetin anlamını artırmak için bu hafta da kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle sahada iyi bir oyun ortaya koyup galibiyetle yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Rakipleri Gaziantep FK’nın güçlü bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Uçar, “Onlar da sezona ligin son üç yılının şampiyonu Galatasaray karşısında başladılar. Kadrolarında uzun süredir birlikte oynayan, fizik gücü yüksek oyuncular var. Bu yüzden zor bir maç bizi bekliyor.” değerlendirmesinde bulundu.
































