SPOR
Giriş Tarihi : 09-03-2025 20:04   Güncelleme : 09-03-2025 20:11

Teknik Direktör Recep Uçar: ‘’Mağlubiyet İçin Üzgünüz’’

Konyaspor, Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor’a 2 – 1 mağlup oldu. Konyaspor'da teknik direktör Recep Uçar, kritik açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Recep Uçar: ‘’Mağlubiyet İçin Üzgünüz’’

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Eyüpspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Küme düşme hattından uzaklaşmak için her puanın kritik olduğunu vurgulayan Uçar, Beşiktaş maçıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyledi.Eyüpspor’un güçlü bir ekip olduğunu belirten Recep Uçar, “Ligin sonu yaklaştıkça maçlar daha da zorlaşıyor. Eyüpspor iyi bir takım ve bunu da sahada gördük. İlk yarıda rakibe fazla pozisyon vermedik. İkinci yarıda daha iyiydik, golü de bulduk ancak ardından talihsiz bir gol yedik. Mağlubiyet için üzgünüz, galibiyet almayı başaramadık” dedi.

Beşiktaş ile oynayacakları kritik karşılaşmaya odaklandıklarını söyleyen Uçar, “Son bölümlere girdik ve her puanın değeri büyük. Bugünkü mağlubiyeti bir an önce unutup, önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Milli aradan sonra kalan haftaları en iyi şekilde geçirerek, tehlike yaşamadan sezonu tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin