SPOR

Teknik Direktör Omerovic, Sözün Bittiği Yerdeyiz

Trendyol Süper Lig'in 34.haftasında Sivasspor deplasmanında mağlup olan Konyaspor'da teknik direktör Omerovic, kalan 4 haftada kalan maçları kazanmaları gerektiğini belirtti.

Teknik Direktör Omerovic, Sözün Bittiği Yerdeyiz

Maçla ilgili söylenecek bir şeyin olmadığını ifade eden Omerovic: "Baktığımız zaman maç ortada da gidiyordu. İstatistiklere baktığımız zaman ceza sahasına daha çok giren Konyaspor vardı. Oyunu bir şekilde tutmaya çalıştık. Maçla ilgili söylenecek çok şey yok. Maç kazanmak gerekiyor. 4 hafta kaldı umarım daha fazla puan toplarız" dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına değinen Omerovic, "Fenerbahçe ve Galatasaray ligi domine eden iki takım. Bizim artık bu maçlarda kaybedecek bir şeyim yok. Bu maçları kazanmamız için gereken riskleri alacağız" diye konuştu.Bir 3 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı '" SDASPOR Genel olarak baktığınızda ortada geçen bir karşılaşma oldu. İstatistik ve verilere baktığımızda golü atanın kazanacağı bir maçtı. Daha fazla topa sahip olduk. Daha fazla ceza sahası içerisindeydik. Fakat sonuç itibarıyla biz gol atamadık. Sivasspor seksen yedinci dakikada golü buldu. Rakibin beşli savunmasını aşmak çok kolay değildi. Bunun için aradaki boşlukları değerlendirmeye çalıştık. Ama ne yazık ki olmadı. Bugün puan veya puanlar alamadık. Çok üzgünüz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Fahrudin OMEROVIC Teknik Direktör' görseli olabilir

 

AdminAdmin