FUTBOL

Teknik Direktör Omerovic, ‘’İki Puan Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz ‘’

Konyaspor, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı. Omerovic, maçı kazanmaları gerektiğini ifade ederek," Futbolcularım çok iyi mücadele verdiler, bu maçı kazanabilirdik, kazanmalıydık" dedi.

Teknik Direktör  Omerovic, ‘’İki Puan Kaybettiğimiz İçin  Üzgünüz ‘’

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, maçın değerlendirmesini yaparak açıklamalarda bulundu.

Omerovic, Rize deplasmanında alınan beraberlikle ilgili yaptığı açıklamada, "İki puan kaybettiğimiz için bu mücadelenin ardından üzülmemiz gerekir. Futbolcularım çok iyi mücadele verdiler, bu maçı kazanabilirdik, kazanmalıydık. Kendi evimizdeki kaybettiğimiz Başakşehir maçı bizim açımızdan çok kötü oldu. Bir takım iki maç kazandı mı üst sıralara gidiyor, iki hafta kaybetti mi alt sıralara iniyor. Önümüzde çok ciddi maçlar var" ifadelerini kullandı

Ayrıca, transfer konusuna da değinen Omerovic, "Transfer konusunda da önümüzde bir hafta kaldı. Bir veya iki oyuncu, şartlara göre transfer edilebilir" şeklinde konuştu. Konyaspor'un teknik direktörü, önlerindeki zorlu maçlar öncesinde takımın performansını artırmak ve transferlerle kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Boşnak teknik direktör, Botaeng'in kadroda yer almamasına dair de açıklamalarda bulunarak, "Benim için mevcut grup oldukça kıymetli. Sonuna kadar mücadele eden bir grup, benim için daha değerlidir. Bu oyuncular, aynı zamanda bu grubun birer parçasıdır. Eğer yarın Boateng kadroya alınırsa, başka bir oyuncu kenarda kalabilir. O zaman bu soru gündeme gelmeyecek. Bu grup, bir hedefe ulaşmak istiyorsa, kadroda yer alan ya da olmayan her oyuncu savaşmalıdır." şeklinde konuştu.

AdminAdmin