SPOR

Teknik Direktör Mehmet Yıldırım, "Çok Zorlu Yollardan Geçtik

1922 Konyaspor'da tarihi zaferin mimarı ilk kez konuştu! Yıldırım: Buralara gelmek kolay olmadı

Teknik Direktör Mehmet Yıldırım,

TFF 3.Ligde mücadele eden ve sezon oyunca sıkıntılı bir süreçten geçen 1922 Konyaspor, ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

Teknik direktör Mehmet Yıldırım yönetiminde sezon başında imkansız denilen hedefi başaran Yavru Kartal, ligde kalmayı garantilemesiyle beraber sezon boyunca yaşadığı sıkıntıları sonrası rahat bir nefes aldı.

Buralara kolay gelmek kolay olmadı diyen Mehmet Yıldırım, “ Çok zorlu yollardan geçtik, buralara gelmek kolay olmadı. Adeta kurtuluş mücadelesi verdik. Devre arasına bir hafta kala 5 puanla devraldığımız ve küme düşme riski yaşayan 1922 Konyaspor’umuzu ligin bitimine bir hafta kala 28 puanla ligde tutmayı başardık. Bu başarıda emeği geçen başkanımız Osman Baharoğlu ve yönetim kuruluna, teknik ekipteki yol arkadaşlarıma, hepsi birbirinden değerli futbolcularım ve kulüp personeline teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta eşim Neslihan hanım olmak üzere aileme ve tüm dostlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin