SPOR

Teknik Direktör Hakan Keleş : ‘’Taraftarı Stadyuma Bekliyoruz’’

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 11 Aralık Pazartesi günü konuk edecekleri EMS Yapı Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Teknik Direktör Hakan Keleş :  ‘’Taraftarı Stadyuma Bekliyoruz’’

Keleş, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Sivasspor maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

İyi bir gidişatı bu maçla taçlandırmak istediklerini aktaran Keleş, "Zor bir maç olacak. Çünkü Sivasspor, deplasmanlarda iyi oynayan bir takım. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bu noktada tek eksiğimiz seyircimiz. Onları da stadyuma bekliyoruz." dedi.

Keleş, taraftarın iyi sonuçlar aldıkça tribünleri dolduracağına inandığını söyledi.

Konyaspor’un Teknik Direktörü Hakan Keleş, genç yeteneklerin ilerleyen dönemlerde sahada yer bulabileceğini ve zaman zaman kadroda şans verdiklerini belirterek, "Genç oyunculara fırsat tanımak istiyorum. Şu an kadromuzda yer alıyorlar ve zaman zaman onlara şans veriyoruz. Henüz çok fazla oynama şansı bulamadılar ancak ilerleyen süreçte bu fırsatı yakalayacaklardır. Yaşadığımız zorlu dönemde onları riske atmak istemiyoruz. Sadece genç olmaları değil, onları tamamen hazır hale getirip sahaya sürmek istiyoruz. Bu, bizim için daha önemli. Gelecekte bunları göreceğiz. Türk futbolunda maddi sorunlarda genç oyuncuların önemi büyük. Konya altyapısı olarak geçmiş yıllarda güzel işler yaptı ve umarım bu yılı da aynı şekilde tamamlarız. Şu anda zorlu bir süreçten geçiyoruz ve en büyük hedefimiz bu durumdan kurtulmak. Bu hedefi Sivasspor maçıyla adım adım gerçekleştireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Transfer konusunda da boş durmadıklarını vurgula yan Keleş, "Şu anki konumumuzdan memnun değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli mevkilere takviyeler yapacağız." diye konuştu.

AdminAdmin