EĞİTİM

Tedem’de, Roman Kahramanları Buluşuyor

Tedem Koleji Lisesi öğrencileri, roman kahramanlarını, kitaplarda tasvir edilen kıyafetlerle mekânları canlandırarak okul koridorlarına taşıdılar.

Tedem’de, Roman Kahramanları Buluşuyor

Tedem Lisesinde öğrenciler tarafından düzenlenen ve romanların daha iyi anlaşılması ve okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla, Roman Kahramanları Buluşuyor etkinliği ile karakterler hayat buldu. Klasikleşmiş yerli ve yabancı romanlardan Çalıkuşu, Sefiller, Kürk Mantolu Madonna, Yaban ve Dönüşüm gibi yerli ve yabancı birçok kitapta geçen karakterler, öğrencilerin özverili çalışmalarıyla sergilendi. Öğrencilerin bu etkinlikteki başarısı ve performansı velileri tarafından çok beğenildi.

Resim önizlemesi

Etkinlik hakkında bilgi veren Tedem Eğitim Kurumları bünyesindeki Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hayriye Nur Yılmaz "Roman Kahramanları Buluşuyor adlı etkinliğimiz gerek velilerimiz gerek öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği önümüzdeki senelerde de devam ettirip, gelen beğeni ve olumlu dönütler neticesinde gelenekselleştirmeyi düşünüyoruz. Bu etkinlikte öğrencilerimiz, güzel ve kaliteli zaman geçirme fırsatı buldular. Aynı zamanda öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik ederken, kitaplardaki karakterleri de öğreniyorlar. Bu sayede diğer arkadaşlarını da kitap okumaya teşvik edebiliyorlar. Teknolojinin ön planda olduğu ve okuma kültürünün ikinci plana atıldığı günümüzde, Roman kahramanları buluşuyor etkinliği sayesinde öğrencilerimizde okumaya yönelik bir ilgi ve merak uyandırmayı başardık” dedi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin