EĞİTİM

Tedem’de, Okuma Bayramı Coşkusu

Tedem Koleji 1.sınıf öğrencilerinin büyük bir heyecanla hazırlandıkları Okuma Bayramı Şenliği gecesinde, birbirinden renkli ve güzel gösterileri ailelerinden büyük alkış alırken gecenin de yıldızı oldular.

Tedem’de, Okuma Bayramı Coşkusu

Okuma Bayramı Şenliğinin açılışında konuşan Tedem Koleji Kurucusu Teoman Yılmaz okumaya başlamakla evrenin keşfinin başladığını belirterek, “Çocuğun dünyası onun okumasıyla ilginç hale gelir. Bireyin okumaya başlama süreci aslında keşif hareketinin başlangıcıdır.

Resim önizlemesi

Bir çocuğun okumaya başlaması aslında evrenin keşfidir. Çocuğun okuduğunu anlamaya başlaması ise tam da kendisini ve evreni tanımasıdır. Siz ister inanın ister inanmayın bugün onlar için bayramdır. Bugün onlar için başarmanın en keyifli anıdır. Biz büyüklere düşen ödev, okumayı öğrenen bu çocuklarımıza okuyarak örnek olmak, onları okumaya teşvik etmek ve sürekli cesaretlendirmektir. Sürekli okuyan bireyler er ya da geç doğruyu keşfeder. Gösterilerinden dolayı öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. Bu güzel gösterimize ortak olan izleyicilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

Okuma Bayramı şenliğinin öğrencileri için oldukça faydalı bir etkinlik olduğunu belirten Tedem İlkokulu Müdürü İlknur Orakcı,“ Dileğimiz aydınlık zihinleriyle belki de bugüne kadar kimsenin görmediği hatta hayal bile edemediği fikirler, buluşlar ve idealler keşfetmeleri tarihe imza atmalarıdır. Dileğimiz Tedem Koleji’nin meşalesinde olan bilgi ve öğretmen ateşini daima yüreklerde hissetmeleridir. Saygılı, dürüst ve hoşgörülü bir Cumhuriyet genci olarak yetişen çocuklarımızı; onlara emek vererek öğretmeye çalışan öğretmenlerimizi; güvenleriyle bizlere desteklerini esirgemeyen siz değerli velilerimizi çabalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin