GÜNCEL

TDBB Başkanı Altay Nevruz Günü’nü Kutladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tabiatın baharla birlikte yeniden uyanışını müjdeleyen Nevruz Günü’nün tüm insanlık için umut dolu yarınlara vesile olmasını diledi.

TDBB Başkanı Altay Nevruz Günü’nü Kutladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 21 Mart Nevruz Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle:

“Kadim medeniyetimizin asırlar boyu sürdürdüğü en kıymetli geleneklerimizden olan Nevruz Günü’nde bolluk ve bereket dolu bahar günlerini hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Orta Asya’dan Ortadoğu’ya ve Balkanlar’a kadar gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimiz, bu güzel günü birlik, beraberlik ve sevgi bağları içerisinde nesillerdir sürdürmektedir.

Nevruz; barışın, esenliğin, iyiliğin, umudun, hoşgörünün ve kardeşliğin günüdür. Dünyamızın; barış, dayanışma, kardeşlik gibi güzel hasletlere en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda, Nevruz’un tüm insanlık için umut ve sevgi dolu çok daha güzel yarınlara vesile olmasını diliyorum.

Aziz milletimizin, Türk dünyasındaki soydaşlarımızın ve gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin, tabiatın baharla birlikte yeniden uyanışını müjdeleyen Nevruz Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

AdminAdmin