GÜNCEL

SÜ İletişim Fakültesi’nde Bayrak Değişimi

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İmran Aslan görevi Prof. Dr. Enderhan Karakoç’tan devraldı.

SÜ İletişim Fakültesi’nde Bayrak Değişimi

Prof. Dr. Enderhan Karakoç, üç yıldır dekanlık görevi yaptığı fakültenin daha da iyi bir noktaya geleceğini vurgulayarak gönül rahatlığıyla dekanlığı teslim ettiğini söyledi. Devir teslim töreninde konuşan Karakoç şunları kaydetti, “Bu süreç içerisinde fakültemizle ilgili çok ciddi anlamda hem fiziksel olsun hem de akademik olsun çalışmalar gerçekleştirdik. Çünkü çağ değişiyor, dünya değişiyor, dijitalleşiyor.

 

Biz de buna uyum sağlamak zorundayız. Özellikle de İletişim Fakültesi olarak. Yapmış olduğumuz değişimler, ders programları, okulla ilgili fiziksel çalışmaları da hep birlikte gerçekleştirdik. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy ve ekibine ayrıca teşekkür etmek isteriz. Çünkü bu mücadelemizin gerçekleşmesinde arkamızda onların desteği olmaksızın da yapmamız mümkün değildi. Akademik olarak bizlerde bu sürecin içerisinde yenilik getirmeye çalıştık. Bunlar da yeni dekanımız İmran Aslan, daha ileriye götürecek. Gönül rahatlığıyla dekanlığı İmran Hoca’mıza teslim edeceğiz. Fakültemize kadın bir dekan atanması da bir ilk. Yönetim kurulunda üyelerin kadın olması da bir ilk. Dekan yardımcılarının kadın olması da bir ilk. İlk mezunlardan olan İmran Hoca’nın dekan olarak atanması kurumlaşma açısından bir ilki yaşıyoruz. Daha hep ilkleri yaşadık. Birileri konuştu, biz çalıştık.”

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Üç yıldır dekan yardımcılığı yapan Dekan Vekili Prof. Dr. İmran Aslan da ilk açıklamasında Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’a teşekkürlerini sundu. Aslan, fakülteyi geliştirmek için çalışacaklarını söyledi. Aslan, “Sayın rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy’un tensipleriyle Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi dekanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu gururu ve onuru bana yaşattığı için kendilerine çok teşekkür ederim. Burada inşallah güzel işlere imza atacağız hep beraber. Yine tabii ki bizim yapacaklarımız burada bitmedi. Daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin