TEKNOLOJİ

“Şi̇pi̇tİn Çiksin 7. Kültür Ve Spor Şenli̇ği̇” Müracaatlari BaŞ

Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen olan 7. Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliği’nin kayıt işlemleri başlıyor.

“Şi̇pi̇tİn Çiksin 7. Kültür Ve Spor Şenli̇ği̇” Müracaatlari BaŞ

Kayıt işlemleri için son tarih 5 Ocak 2024.  

Mahalleler arasındaki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini, yeni arkadaşlık ortamlarının oluşmasını, milli değerler etrafında Akşehirlilerin birbirleri ile bütünleşmelerini sağlamak ve iyiye hizmet yolunda rekabet duygularını geliştirmek amacıyla yapılacak “7. Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliği Etkinlikleri” için başvuru süreci başladı. 

7. Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliği etkinlikleri müracaatları; 5 Ocak 2024 Cuma günü saat 12.00’a kadar Akşehir Gençlik Merkezi’ne yapılacak.  

Etkinliklere katılmak isteyen mahalle muhtarları, Akşehir Gençlik Merkezi’nden alacakları ilgili formları doldurarak ve katılmak istedikleri spor dallarını seçerek başvuru yapabilecek. 

Voleybol, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi ve Yüzme dallarında yapılacak yarışmaların başlayacağı tarih, müracaatların tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek komisyon toplantısı sonrası açıklanacak.  

Şenlik hakkında; “0 (332) 813 19 92” telefondan ve www.aksehir.bel.tr adresi üzerinden ayrıntılı bilgi sağlanacak. 

 

AdminAdmin