GÜNCEL

Selçuk Üniversitesinde Uçurtma Şenliği düzenlendi

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu tarafından Uçurtma Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, KYK yurtlarında kalan depremzede çocuklarla aileleri de katıldı.

Selçuk Üniversitesinde Uçurtma Şenliği düzenlendi

Alaeddin Keykubat Yerleşkesi’ndeki 15 Temmuz Stadyumu’nda gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği’nde Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu öğrencileri ve velileri ile KYK yurtlarında kalan depremzede çocuklarla aileleri gönüllerince eğlendi.

Resim önizlemesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Arslan, “Fakültemize bağlı Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı’nı başarıyla tamamladı. Çocukların yüzü güldüğünde bizim de yüzümüz gülüyor. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Her şeyden önce onları mutlu etmek bizim vazifemiz.” dedi.

Resim önizlemesi

Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu Müdürü Dr. Cemil Paslı da “Gökyüzü özgürlük demek. Çocuklarımız hem uçurtmalarını özgürce uçuruyor hem de palyaçolarla eğleniyor. Çocuklar için bu tarz etkinlikler düzenleyerek onların hayat ile temas etmelerini, hayatın içinde olmalarını, küçüklükten itibaren birçok tecrübeyi yaşamalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Uçurma Şenliği’ne katılan çocuklar ve aileleri etkinliği düzenleyen Sağlık Bilimleri Fakültesi Nasreddin Hoca Uygulama Anaokuluna teşekkür etti.

 

AdminAdmin