GÜNCEL

Selçuk Üniversitesinde öğrencilere çiğ köfte ikram edildi

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Çiğ Köfte Günü etkinliğinde öğrencilere 5 ton çiğ köfte ikram edildi.

Selçuk Üniversitesinde öğrencilere çiğ köfte ikram edildi

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ile Oses Çiğ Köfte'nin birlikte organize ettiği Çiğ Köfte Günü'nde konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, “Gençlerin lehine düzenlenen her türlü organizasyonu destekleyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy olmak üzere  Üniversitemiz yönetimine bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu süreçte öğrencilerimizle, hocalarımızla bir arada olmak, küçük bir etkinlikle milletimizin motivasyonunu yüksek tutmak, bizim asli görevlerimiz arasındaydı. Turizm Fakültesi olarak her yıl bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Kısa bir süre içinde Gastronomi Mutfağını da Turizm Fakültesi öğrencilerimizin hizmetine açacağız.” dedi.

Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal da “Biz tüm Türkiye’de, hatta tüm dünyada olan bir firmayız. Bu tür etkinlikleri 56 üniversitede düzenledik. Burada Gastronomi Bölümünün olması bizleri ayrıca gururlandırdı. Çünkü gastronomi bölümü öğrencilerine her daim ihtiyacımız var.” diye konuştu. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken ise “Üniversitemiz, çok sayıda etkinliğe imza atıyor. Bu organizasyonda emeği geçen başta Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Çiğ Köfte Günü etkinliğine Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Özdemir ve Tevfik Sayın, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

AdminAdmin