GÜNCEL

Selçuk Üniversitesinde Filistin’e Destek Çarşısı Açıldı

Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi, Konya İl Müftülüğü, Selçuklu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları tarafından Filistin’e Destek Çarşısı'nın ikincisi açıldı.

Selçuk Üniversitesinde Filistin’e Destek Çarşısı Açıldı

Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezinde açılan çarşıda, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları ile Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi öğrencilerinin hazırladığı ürünler satışa sunuldu.

Resim önizlemesi

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken ve Prof. Dr. İlhan Çiftci, Konya İl Müftü Yardımcıları Kuddusi Uysal ve Mustafa Şimşek, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge konuşmasında “Allah bu çarşıyı hayırlara vesile eylesin. Bu çarşıyı Filistin, Gazze ve Kardeşlik Çarşısı olarak isimlendiriyorum." dedi ve destek verenlere teşekkür etti.

 

Daha sonra eller semaya açılarak Filistin, Gazze ve tüm Müslümanlar için dua edildi. Çarşıdan elde edilen gelirin tamamı Filistin’e gönderilecek.

 

AdminAdmin