GÜNCEL

Selçuk Üniversitesinde ‘Başarı Öyküleri’ Anlatıldı

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünce Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Başarı Öyküleri” isimli programda iş dünyasının önemli temsilcileri öğrencilerle buluşuyor.

Selçuk Üniversitesinde ‘Başarı Öyküleri’ Anlatıldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muammer Zerenler, gerçekleştirdikleri konferanslarda Selçuk Üniversitesi ile bağı bulunan iş dünyasının deneyimli temsilcilerini öğrencilerle buluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Zerenler, bu doğrultuda iş dünyası ve akademi arasındaki köprüyü güçlendirerek deneyimleri, önerileri ve sektörel trendlerin paylaşılmasını hedeflediklerini ifade etti.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı, İİBF Konferans Salonu’nda Selçuk Üniversitesinden yaklaşık 30 yıl önce acı ve tatlı anılarla mezun olduğunu söyledi. Aile ve iş hayatının hedeflere ulaşmadaki önemini belirten Kağnıcı, hayal ve hedeflerin titizlikle seçilmesinin kıymetli olduğunu dile getirdi. Farklı insanlarla tanışarak bir ağ oluşturmanın da iş hayatındaki değerini anlatan Kağnıcı, başarı için belirlenen hedefler doğrultusunda mücadele etmenin önemli olduğunu ifade etti.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen bir diğer konferansta ise Ernst & Young Denetim Bölümü Sorumlu Müdürü Uğraş Başsüllü, eğitim ve kariyer hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Selçuk Üniversitesi mezunu olduğunu aktaran Başsüllü, şirket bünyesinde 6 yıldır İstanbul’da çalıştığını, şirketteki kariyerine 1,5 yıldır da ABD’de devam ettiğini anlattı.

 

AdminAdmin