GÜNCEL

Selçuk Üniversitesi, THE Sıralamalarında Önemli Başarı Elde Etti

Dünyanın önde gelen üniversite sıralama kuruluşlarından Times Higher Education (THE) Impact Rankings 2024 sonuçları açıklandı. Selçuk Üniversitesi, Türkiye’de “Veterinerlik”, “Tarım ve Orman”, “Spor Bilimleri”, “Arkeoloji”, “Tıp ve Diş Hekimliği” alanında ilk 10’da yer aldı.

Selçuk Üniversitesi, THE Sıralamalarında Önemli Başarı Elde Etti

Son yıllarda uluslararası sıralamalarda aldığı derecelerle başarı grafiği giderek yükselen ve adından sıkça söz ettiren Selçuk Üniversitesi, THE 2024 Üniversite Sıralaması’nda Türkiye’de 19’uncu olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Üniversite, THE Impact Rankings 2024 sonuçlarında Türkiye’de “Hukuk”, “Psikoloji”, “Ekonomi”, “Dil Bilimi, Edebiyat” ve “Elektrik-Elektronik Mühendisliği” alanlarında akademik başarısını sürdürdü. Selçuk Üniversitesi; Hukuk’ta 12, Psikoloji’de 15, Ekonomi’de 17, Dil Bilimi, Edebiyat’ta 15, Elektrik – Elektronik Mühendisliği’nde ise 18’inci sırada yer aldı.

Selçuk Üniversitesi; “Öğretim”, “Araştırma Ortamı”, “Araştırma Kalitesi” ve “Uluslararası Görünüm” kategorilerinde de başarı grafiğini yükseltmeye devam etti.

AdminAdmin