EĞİTİM

Selçuk Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ile iş birliği yapacak

Selçuk Üniversitesi ile Sinop Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel çalışmaları geliştirmeye yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Selçuk Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ile iş birliği yapacak

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, düzenlenen törende bilimsel araştırmaları geliştirmeyi amaçlayan “Akademik ve Bilimsel” iş birliği protokolüne imza attı.

Öğretim elemanı, araştırmacı ve öğrencilerin eğitim, bilim ve kültürde bilgi bağlantısını kurmayı hedefleyen protokol kapsamında konferans, sempozyum, seminer, bilimsel çalışmalar, öğretim elemanı, araştırmacı ve öğrenci değişimi gibi alanlarda iş birliği yapılması planlanıyor.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, imzalanan protokolün uzun vadeli bir iş birliğinin başlangıcı olmasını diledi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNDEN REKTÖR TAŞDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat ile Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Sinop Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İki üniversite arasında yapılacak iş birliklerinin görüşüldüğü ziyaret, hediye takdimiyle sona erdi.

 

AdminAdmin