SAĞLIK

Şehit Yaşar Nuri Küçükkara Aile Sağlığı Merkezi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Konya Valiliğinin Koordinasyonunda Selçuklu Belediyesi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Şehidimiz Yaşar Nuri Küçükkara’nın babası Adem Küçükkara işbirliğinde Hüsamettin Çelebi Mahallesi’ne kazandırılan ‘Şehit Yaşar Nuri Küçükkara Aile Sağlığı Merkezi’ açılış töreni gerçekleştirildi.

Şehit Yaşar Nuri Küçükkara Aile Sağlığı Merkezi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Açılış töreni öncesi konuşan Vali Vahdettin Özkan; "Şehitlerimize öncelikle Allahtan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet makamları ali olsun. Memleketin birliği ve bütünlüğü için fedai can etmiş insanlarımıza yönelik Milletimizin yüksek derecedeki teveccühü artarak devam etmektedir." dedi.

Vali Özkan; "Şehitlerimizin isminin yaşatılması vatandaşlarımızın hissiyatına tercüman olmaktadır."

Açılışı gerçekleştirilen Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımında maddi ve manevi her türlü fedakârlığı yapan Şehidimiz Yaşar Nuri Küçükkara’nın babası Adem Küçükkara'ya Konya’mız adına teşekkür eden Vali Özkan; "Bu güzelliği bu özelliği Milletvekillerimiz başta olmak üzere kamu kuruluşlarımız ve meslek kuruluşları bütün Konyalı hemşerilerimiz desteklemektedir. Bu birlik ve beraberlik ruhunun bereketini hep beraber müşahede ediyoruz. Sağlık hizmeti ile ilgili özellikle son zamanlarda Anadolu’nun dört bir yanında hükümetimizin mükemmel hizmetini müşahede ediyoruz. Bu vesileyle Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tesiste verilecek hizmetler mahallemizin insanlarımızın sağlığına sıhhatine vesile olacaktır. Burada hizmet edecek çalışanlarımızı da şimdiden tebrik ediyorum. Şehidimizin manevi huzurunda tanzimle eğiliyorum." şekilde konuştu.

Protokol konuşmaların ardından Şehit Yaşar Nuri Küçükkara Aile Sağlığı Merkezi’nin resmi açılışı dualarla gerçekleştirildi. Vali Özkan ve protokol üyeleri daha sonra merkezi inceleyerek yetkililerden tesis hakkında bilgi aldılar.

 

AdminAdmin