GÜNCEL

Sağlıklı Yaşam Dostu Zade Vital Çörek Otu Günü’nü

Doğal yaşam tutkunlarının vazgeçilmezi Zade Vital, çörek otunun binlerce yıllık şifasını modernize edilen yerli tohumlarla bir araya getirerek bağışıklığı dengeliyor ve sağlıklı yaşamı destekliyor. 8 Eylül’ü “Çörek Otu Günü” olarak kutlayan Zade Vital, bu kadim bitkinin şifasını herkese güvenle ulaştırmayı hedefliyor.

Sağlıklı Yaşam Dostu Zade Vital Çörek Otu Günü’nü

Sağlıklı beslenme alışkanlığının önde gelen destekçisi olan Zade Vital, dengeli bağışıklığın vazgeçilmezi Çörek Otu Yağı’nı, ısı ve kimyasal işlem uygulamadan, sağlığa faydalı bileşenleri koruyarak ve GMP standartlarında üretiyor. Geleneksel yöntem şeklinde bilinen Soğuk sıkımla doğal olarak elde edilen çörek otu yağı, her yaş için sağlıklı bir yaşam kaynağı değerinde.

İyi yaşam tutkunlarının vazgeçilmezi Zade Vital, Türkiye’nin nadide bitkileri arasında bulunan çörek otu, yararları ve doğru çörek otu yağı konularında farkındalığı artırmak ve gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak için 2021 yılından beri 8 Eylül’ü “Çörek Otu Günü” olarak kutluyor.

Bağışıklığı Dengeleyerek, Bütünsel Sağlığa Doğal Destek

Tarihi Eski Mısır’a dayanan ve antik çağlardan bu yana koruyucu sağlık yöntemlerinde kullanıldığı bilinen çörek otu yağı, aynı zamanda binlerce yıldır pek çok medeniyete kucak açan Anadolu kültüründe de önemli bir yer taşıyor. Destekleyici besin olarak düzenli kullanıldığında vücudunuza çok yönlü destek sağlamasının yanı sıra; topikal kullanımda da tercih edilen bir içerik olarak öne çıkıyor.

Sağlık alanında kullanımı binlerce yıl öncesine dayanan çörek otu yağı, Timol, Timokinon gibi farklı yararlı fitokimyasalları ve doymamış yağ asitlerini bir araya getiren içeriğiyle bütünsel sağlığın desteklenmesinde rol oynuyor. Çörek otu yağı, içeriğindeki Omega 3 ve Omega 6 bileşenleriyle bağışıklık sisteminin dengelenmesine ve sağlıklı işlemesine yardımcı oluyor. Hem kapsül hem sıvı formda sunulan Zade Vital çörek otu yağı, farklı tercihlere hitap ederek kullanım kolaylığı sağlıyor.

Gıda alerjisi olanlar tarafından dahi rahatlıkla tercih edilebilen ürün, Nigella Sativa olarak anılan çörek otu bitkisinin tohumundan elde ediliyor. Zade Vital Çörek Otu Yağı Timokinon oranı ise %2,75 olarak fark yaratıyor. Dengeli bir bağışıklık sistemi sağlıklı bir vücut için oldukça önemli. Klinik çalışmalar çörek otu yağının bağışıklık sistemini dengelediğine ilişkin birçok veri sunuyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi, tohumun doğduğu Anadolu topraklarından çıkan, Akdeniz ve Karadeniz’in sağlık fışkıran bitki ve meyvelerinden güç bulan Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markasıdır. 135 yıldır “nesiller boyu sağlık” ilkesi ile çalışan Helvacızade Grubu yoğun Ar-Ge yatırımı gerektiren ilaç sektöründe, üniversite ve sanayinin bilgi birikimi ve imkanlarını biraraya getirerek, 2012 yılında Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde Zade Vital’i toplumla buluşturmuştur. Zade Vital, binlerce yıldır şifa ve güzellik amaçlı kullanılan bitki, meyve ve tohumları Ar-Ge ile birleştirerek dünyanın en zengin Soğuk Pres ürün çeşitliliğini sunmuştur. Bitki, meyve ve tohumları hiçbir ısıl işlem ve kimyasal işlem görmeden üreten Zade Vital, geniş ürün yelpazesi ile sadece belirli coğrafyalarda yetişen bitkileri, uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarında üreterek, farmasötik formda tüm dünya ile buluşturmaktadır. Zade Vital ürünleri Türkiye genelinde 16.590 eczanede, sadece doktor ve eczacı danışmanlığında insanlarımızla buluşmaktadır. Zade Vital; Nutrasötik ve Kozmesötik kategorileri ile 130 farklı ürün çeşidi ve 537 farklı ürün formu ile çocukluktan itibaren yaşamın her döneminde daha iyi hissetmek, yaşlanma etkilerini geciktirmek, hastalıklardan korunmak, güç ve enerji kazanmak, cildin sağlık ve güzelliğini korumaya ve sağlıkla yaş almaya destek olmaktadır. 2017 yılında ABD Chicago’da Zade Global Inc. şirketini kuran Helvacızade Grubu, dünya genelinde Zade Vital markası ile sağlık alanında fark yaratmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir. Zade Vital hakkında detaylı bilgi için; www.zadevital.com.tr’den ziyaret edebilirsiniz.

AdminAdmin