GÜNCEL

Sağlık Çalışanlarından Filistin’e Destek Kermesi

Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan sağlık çalışanları, Filistin’de yaşanan insanlık dışı vahşete dikkat çekerek, Gazze’li Müslümanlar yararına kermes düzenlediler.

Sağlık Çalışanlarından Filistin’e Destek Kermesi

Hastane bahçesinde kurulan kermes alanını ziyaret ederek sağlık çalışanları ile sohbet eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kermesten elde edilen tüm gelirin AFAD aracılığı ile Gazze’ye gönderileceğini ifade eden Prof. Dr. Koç, “Bebek, çocuk, kadın, yaşlı ayrımı yapılmaksızın, planlı bir saldırı ancak insanlıktan çıkmış olanların yapabileceği bir iştir. Hastanelerin dahi bombalandığı, savunmasız insanlara yapılan saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Beyhekim ADSM çalışanlarının gönüllülük esası ile evlerinde yaptığı yiyecekleri düzenlenen kermeste satışa sunduklarını belirten Beyhekim ADSM Başhekimi Dt. Yunus Açıkgöz’de Gazze’deki insanlık dışı katliama karşı kayıtsız kalamadıklarını söyledi. Başhekim Açıkgöz, “Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek ve elimizden geleni yapmak için bu kermesi düzenledik. Hastane çalışanlarımız, hastalarımız ve komşu esnaflarımız kermesimize yoğun ilgi gösterdiler. Yaptıkları hayırları Rabbim kabul etsin inşallah” dedi.

 

AdminAdmin