GÜNCEL

Rektör Aksoy, İLTEK Durum Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, modern cihazları ve uzman kadrosu ile üniversiteler, sanayi ve kamu kurum/kuruluşlarında yürütülen çalışmalar için analiz ve eğitim merkezi olarak hizmet sunan İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezinde (İLTEK) yönetim değişikliği sonrası Durum Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Rektör Aksoy, İLTEK Durum Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Çiftci, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, İLTEK Müdürü Prof. Dr. Ülkü Sayın ile Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Teoman Öztürk iştirak etti.

Toplantıda İLTEK’in mevcut durumu ve ileriye yönelik hedefleri görüşüldü.

Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, İLTEK akademik ve idari personeliyle de bir süre sohbet ederek çalışmalarında başarı diledi.

İLTEK Laboratuvarlarında termal özellikleri, manyetik özellikleri, optik özellikleri, morfolojik yapıları, tanecik yapısı, yüzey özellikleri ve içerikleri belirlemek amacıyla yapılan fiziksel ve kimyasal analizlerin yanı sıra moleküler biyoloji ve biyoteknoloji temelli rekombinant DNA çalışmaları, mikro RNA, insan hücre kültürü, protein, gen, fermentör ve görüntüleme çalışmaları ve mikrobiyolojik analizler gerçekleştirilebiliyor.

AdminAdmin