YEREL

Ramada Karapınar, Turizmcileri Ağırladı

TÜRSAB Konya B.T.K. yönetimini ve turizm ve seyahat Acentaları yöneticilerini Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya misafir ederek, ağırladı.

 Ramada Karapınar, Turizmcileri Ağırladı

Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya Hoteli Genel Müdürü Metin Bacak ve personeline misafirperverliklerinden dolayı teşekkür Eden TÜRSAB Konya B.T.K. Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Çınardalı, “TÜRSAB Konya B.T.K. olarak Konya’daki turizmcileri ve turizm ve seyahat acentelerinin iş geliştirmelerine katkı vermek adına bu tür gezi (info) programları düzenliyoruz. Bu gezilerimiz sayesinde iş bağlantıları sağlanarak, iç turizmde pazarın artmasını sağlıyoruz. Bu anlamda bizleri misafir eden Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya Hoteli İşletmecilerine, Genel Müdür Metin Bacak’a, çalışanlara teşekkür ederek, başarılar diliyoruz. Karapınar’da bölge turizminin gelişimine profesyonel olarak örnek bir yatırım gerçekleştirdiklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Resim önizlemesi

Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya, Karapınar ilçesinin ilk 5 yıldızlı otelidir

Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya Genel Müdürü Metin Bacak otelin Karapınar ilçesinin ilk 5 yıldızlı hoteli olduğunu belirterek, “Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya Karapınar ilçesinde bulunup, ilk Karapınar ilçesinin 5 yıldızlı otel olarak Ocak ayından itibaren hizmet vermekteyiz. Otelimiz Adana Ereğli yolu üzerinde olup, Meke gölüne ve Acıgöl’e çok yakın bir mevkidedir. Ramada By Wyndham Karapınar'da iki restoran, tam hizmet veren spa ve iyi donatılmış konuk odaları, beş tane toplantı salonu bulunan yeni teknolojiyle hizmet vermektedir. İlk önceliği misafir memnuniyeti olan Otelimiz, 120 odasıyla tam kapasiteyle misafirlerimizi memnun etmekteyiz. Sabah kahvaltısı, Öğle yemeği ve akşam yemeklerinin yanında toplantı ve organizasyonlara da tecrübeli kadromuzla son derece profesyonel hizmet vermekteyiz. Karapınar ilçesine yolu düşen, Ereğli Adana yolu kullanan, bütün misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyarız.”

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından TÜRSAB Konya B.T.K. Yönetim kurulu üyeleriyle Konyalı turizm ve seyahat acenteleri yöneticileri oteli gezerek, verdikleri hizmet hakkında bilgi aldılar

 

.                                 Resim önizlemesi

AdminAdmin