GÜNCEL

Prof. Dr. Cem Zorlu Rektör Olarak Tekrar Atandı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörlüğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Prof. Dr. Cem Zorlu yeniden atandı

Prof. Dr. Cem Zorlu  Rektör Olarak Tekrar Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 üniversiteye rektör atadı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Cem Zorlu yeniden atandı

Karara ilişkin açıklamalarda bulunan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Zorlu şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanmış olmanın onurunu yaşıyorum.

Sorumluluk duygusu ve emanet bilinciyle kurumumuza, bilime, şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hizmet edecek olmanın heyecanını bir kez daha yaşamaktayım.

İsrafı engellemek ve kamu yararı sağlamak amacıyla, tebrik maksatlı çiçek yerine vakfımıza göndereceğiniz eğitim bağışı ile öğrencilerimize destek olmanızdan memnuniyet duyacağımı belirtmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Üniversitemizin daha iyi noktalara gelmesi için özveriyle çalışan akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve şehrimizin değerli insanlarına içtenlikle saygılarımı, selamlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Hakk, yüzümüzü pak, başımızı dik tutsun.

Kuruluşundan bugüne Üniversitemizin gelişmesi için her türlü katkıyı veren riyaset erkanımıza, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş insanlarımıza, hayırseverlerimize, Üniversitemizin faaliyetlerini yaygınlaştırmada katkı sağlayan basınımıza, Şahsımı bu onurlu göreve layık görerek göstermiş oldukları güvenden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar'a, YÖK’ün kıymetli üyelerine ve desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma şükranlarımı arz ediyorum.”

Ayrıca Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Naci Çağlar, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bülent Çakmak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Bakan, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Kul ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mümin Şahin atandı.

AdminAdmin