GÜNCEL

Pekyatırmacı Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Selçuklu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, teşkilat mensupları ve Selçuklu Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Pekyatırmacı Gazeteciler Cemiyetini  Ziyaret Etti

. Başkan ve ekibini Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Selçuklu Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan Adayı Ahmet Pekyatırmacı, Konya’da Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin uyum içerisinde yürüttüğü çalışmaların şehre değer kattığını, bundan sonraki süreçte de bu değeri artıracak hizmetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

MHP ile birlikte oluşturulan Cumhur İttifakı çatısı altında Konya’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeni rekorlara imza atmak istediklerini dile getiren Başkan Ahmet Pekyatırmacı, “Konya modeli belediyecilik mottosuyla yaptığımız yatırım ve hizmetlerle şehrin her bir yerine ulaşıyoruz” dedi.

Konya’daki birliktelik ruhunun sadece belediyeler ölçeğinde kalmadığını, Konya basınının da bu bilinçle hareket ettiğini dile getiren Başkan Pekyatırmacı, “Konya modeli belediyecilik mottosunun Konya basınına sirayet etmiş hali ile Konya modeli basın algısı oluştu. Bunu hem şehirde hem de şehir dışına çıktığımız zamanlarda hissediyoruz. Bu birliktelikten kazanan Konya olacaktır” ifadelerini kullandı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimizin ortak paydası olan Konya’nın yatırım ve hizmetlerle gelişmesi ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi hepimizin arzusudur. Tabi şehre genel olarak baktığımızda ulaşımla ilgili sorunların en önemli sorun olduğunu görüyoruz. Bu sorunun çözümü noktasında da şehrimizin yöneticilerinin yatırım planlamalarının olduğunu biliyoruz. Umuyoruz ki en kısa zamanda bu planlar projelendirilip hayata geçer” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda günün anısına Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir tarafından bir plaket takdim edildi.

AdminAdmin