GÜNCEL

Özgür Pelvan : “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun”

Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104.yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınmadı.

 Özgür Pelvan : “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun”

 Kaymakam Özgür Pelvan kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi ;

   ‘’Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM'nin açılışının 104. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyoruz.

Milletimizin İstiklal Mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, dünya uluslarına örnek olmuştur. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları bu güçle yarınlarımıza ışık tutacak, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstlenecektir.

Bu bilinç ve irade ile Milletimizi ortak düşünce ve değerlerde buluşturan, Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve milli egemenliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, çocuklarımıza mutlu bir gelecek diliyorum.”

            Sevgili Çocuklar;

            Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız.

            Bu duygu ve düşüncelerle  , Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.’’

 

AdminAdmin