YEREL

Orhan Erdem Yunak'a gelen depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinden Konya'nın Yunak ilçesine getirilen depremzedeleri ziyaret etti.

Orhan Erdem Yunak'a gelen depremzedeleri ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı Yunak'a gelen afetzedelere ziyaretler devam ediyor. AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak Yunak Kaymakamı Murat Karahan  ve beraberindeki heyetle, ilçeye gelen depremzede aileleri kaldıkları yerlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir 9 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Erdem, Belediye Başkanı Başkan Ali Konak'tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, yakınlarını kaybeden afetzedelere bir istekleri olup olmadığını sordu. Depremin ardından ülke olarak büyük bir dayanışma örneği gösterildiğine işaret eden Erdem, "Hep birlikte, bir ve beraber olarak bu acıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Tüm depremzedeler bizlere emanettir. Yaşadıkları acıları hafifletmek birinci görevimiz.  Bu acıyı en derinden paylaşıyoruz. Böyle bir dönemde dayanışmanın önemini çok iyi biliyoruz." dedi

 

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

AdminAdmin