SAĞLIK

Now İnternational Kısa Sürede Dünya Markası Oldu ?

Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca insan, sağlık ve mutluluğa sahip olmak için çabalıyor. Bu çabalamaların tam ortasında ise sağlıklı yaşam ürünlerini görüyoruz. Günümüzde en çok tercih edilen sağlıklı yaşam ürünleri, yeni meslek gruplarını ortaya çıkardığı gibi birçok alanda da iş fırsatı sunuyor.

Now İnternational Kısa Sürede Dünya Markası Oldu ?

Her geçen gün birçok kişi sağlıklı yaşamın sırrını ararken farklı sektörler ve ürünlerle tanışıyor. Bu sektörlerden bir tanesi Now İnternational.

Sağlıklı yaşama yönelik ürünleri ile Now İnternational dikkatleri üzerine çekiyor. Pazarda hızlı büyümenin ana temelinde ise tavsiye pazarlaması yatıyor. Ürünlerin pazarlaması amacıyla firma hiçbir mecrada reklam yapmıyor. Hatta reklam bütçesi bile yok. Her şey bireysel kullanıcıların ürün deneyimlerini çevrelerine organik olarak anlatması temeli üzerine gelişiyor. Birinci derecede ürün sonucu almış kişinin deneyimlerini etraflarına anlatması ve onların bu değişimi gözlemlemeleri üzerine yeni kişiler ürünleri kendileri talep ediyorlar.

Medikal bant ya da genel anlamda transdermal teknoloji, modern ve gelişmiş yönüyle birçok alanda kullanılıyor ve kullanıcı sayısı giderek artıyor. Sağlık yönünden oldukça faydalı olan medikal bantlar birçok hastalıkta takviye olarak kendisini göstermektedir. Now International firmasının hangi ürünleri dikkat çekiyor;

- Fit Now

- Pain End

- Hex Now

- Mig Ver

- Sleep Now

- Vit Now

Firmanın ürünleri bununla da sınırlı kalmıyor fakat detaylı bilgilere firmanın kendi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

www.nowinternational.com.tr

AdminAdmin