GÜNCEL

NEÜ'de Kooperatifçilik Eğitimi’nde İlk Sertifikalar Verildi

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nün vermiş olduğu yetkiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) tarafından hazırlanan Kooperatifçilik Eğitimi’ne katılan 1. dönem kursiyerlerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

NEÜ'de Kooperatifçilik Eğitimi’nde  İlk Sertifikalar Verildi

NEÜ Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman, KONSEM Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, NEÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Adıgüzel, Kooperatifçilik Eğitimi Koordinatörü Dr. Ebru Özer Topaloğlu, NEÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa İyibildiren ve Dr. Öğr. Üyesi Metin Yıldırım ile sertifika almaya hak kazanan Dalgıçbey Konut Yapı Kooperatifi, İbni Sina Konut Yapı Kooperatifi, Lokmanhekim Konut Yapı Kooperatifi, Akcamii Konut Yapı Kooperatifi ve Keykubat Konut Yapı Kooperatifi yetkilileri katıldı.

Resim önizlemesi

NEÜ’de Kooperatifçiliğe Önem Veriliyor

Sertifika takdimi öncesinde törenin anlam ve önemi ile ilgili konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kahraman, NEÜ’nün kooperatifçiliğe büyük önem verdiği ifade ederek, üniversitenin faaliyetlerinden bahsetti.

Resim önizlemesi

Katılımcılar adına konuşan Dalgıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dalgıç ise, eğitimin kendileri adına çok verimli geçtiğini belirterek, eğitim kadrosuna teşekkürlerini iletti.

Başvurular Devam Ediyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi KONSEM, Kooperatifçilik Eğitimi 6. dönem için başvuru almaya devam ediyor. Kasım ayında başlaması planlanan 6. dönem için ön başvuru adresi: “https://konsem.erbakan.edu.tr/course/222/6-donem-kooperatifcilik-egitimi”.

 

 

AdminAdmin