GÜNCEL

NEÜ, Yurt Dışında Aileye Yönelik Faaliyetlerine Devam Ediyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Viyana Kardeşlik Derneği paydaşlığında organize edilen Aile Danışmanlığı Sertifika Programı’nın üçüncüsünü başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Yaklaşık bir yıl süren eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifikaları NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu tarafından takdim edildi.

NEÜ, Yurt Dışında Aileye Yönelik  Faaliyetlerine Devam Ediyor

Viyana Kardeşlik Derneği Kubbeli Salon’da gerçekleşen programa NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Birekul, Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar, dernek yetkilileri ve davetliler katıldı.

Resim önizlemesi

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu, toplumun temelini oluşturan aile kavramına her zaman gereken önemi verdiklerini, bundan sonraki süreçte de yurt içi ve yurt dışında aile kurumunun korunması için faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Ailenin temel hedefinin nesil inşa etmek ve yetiştirmek olduğunu belirten NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, “Aile yapısının zedelenmek istendiği ve aile kavramının içinin boşaltılmaya çalışıldığı çağımız dünyasında aileyi korumak, tüm tehditlere karşı alabileceğimiz önlemleri almak ve her daim bilinçli olmak zorundayız. Buradan hareketle üniversite olarak, yurt içi ve yurt dışında önemli iş birlikleri ile kayda değer işler yapıyor, vatandaşlarımıza bu konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ahlaklı, sağlıklı, huzurlu bir topluma giden yolun iyi ailelerden geçtiğinin bilincinde olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu yolda bizimle olup emek verenlere şükranlarımı sunuyorum. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerleri de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Konuşmanın ardından Rektör Zorlu, 3. Dönem Aile Danışmanlığı Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

Törende ayrıca, Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar koordinatörlüğünde bu yıl ilk defa düzenlenen ve okul öncesi din eğitimi veren eğiticilerin eğitimini hedefleyen “Erken Çocukluk Dönemi Din Eğitimi” programını tamamlayanlara da sertifikaları NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu tarafından verildi.

 

AdminAdmin