GÜNCEL

NEÜ, Uluslararası Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Don State Technical University (DSTU) arasında karşılıklı iş birliği antlaşması imzalandı. Anlaşmayla birlikte ziraat ve mühendislik alanlarında ortak bilimsel proje araştırmaları, ortak akademik programların açılması, karşılıklı Türkçe ve Rusça dil eğitimi verilmesi planlanıyor.

NEÜ, Uluslararası Bağları Güçlendirmeye Devam Ediyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi, uluslararası strateji hedeflerine ulaşmak amacıyla atılan adımlara bir yenisini daha ekledi.

 

NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman ve Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammed Said Topal, Rusya'da bulunan Don Devlet Teknik Üniversitesine iş birliği ziyareti gerçekleştirdi. Heyetler arasında gerçekleşen görüşmeler sonucunda, NEÜ ile DSTU arasında karşılıklı işbirliği anlaşması imzalandı.

Resim önizlemesi

Don Devlet Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Besarion Meskhi, heyetler arasında gerçekleşen çalışma toplantıları sonucunda mutabakata varılan öncelikli alanlarda yapılacak iş birliği hedeflerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Resim önizlemesi

Uluslararasılaşma Strateji Hedefi

NEÜ ve DSTU arasında sağlanan anlaşma, ziraat ve mühendislik alanlarında ortak bilimsel araştırma projeleri, ortak akademik programların açılması, karşılıklı Türkçe ve Rusça dil eğitimi gibi öncelikli alanları içermektedir. NEÜ, Uluslararasılaşma Strateji hedeflerini gerçekleştirmek üzere bu alandaki girişimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin