ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

Mustafa Kemal Atatürk’ün Konya’ya Gelişinin 103. Yıldönümü Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Konya'ya gelişinin 103. yıldönümünü münasebetiyle Anıt Meydanında program düzenlendi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Konya’ya Gelişinin 103. Yıldönümü  Kutlandı
Paylaş:

Program, Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Uzbaş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Katılımcılar daha sonra, Zafer Alanı'ndaki, Mustafa Kemal Atatürk'ün Konya'yı ziyaretleri sırasında kaldığı Atatürk Evi Müzesi'ne doğru, Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde yürüdü. Protokol üyelerinin Atatürk Evi Müzesi'ni gezerek müzede bulunan eşyalar hakkında yetkililerden bilgi alması ile devam eden program, Atatürk ve Konya konulu fotoğraf sergisinin gezilmesi ile son buldu.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.