GÜNCEL

MÜSİAD Konya Hatay’da yaralara merhem oluyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan iki büyük depremin ardından MÜSİAD yaralara merhem olmak adına kolları sıvayıp harekete geçti.

MÜSİAD Konya Hatay’da yaralara merhem oluyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan iki büyük depremin ardından MÜSİAD yaralara merhem olmak adına kolları sıvayıp harekete geçti. Konya’dan yola çıkan Başkan Kağnıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay’a giderek Serinyol ilçesinde kurdukları lojistik merkeziyle depremin ilk gününden bu yana depremzedelerin yanında yer aldı. Hem şehre gelen yardımların koordinesi noktasında hem de depremzedelerin ihtiyaçlarına cevap verme konusunda yoğun çaba sarf eden MÜSİAD ekibi; gıda, çadır, ısıtıcı ve diğer ihtiyaçları gidererek yaralara merhem oldu. 

Serinyol ilçesinde kurdukları lojistik merkezinde koordinasyonu sağladıklarını ifade eden MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı, “Depremin ikinci gününden itibaren Hatay’dayız. Burada Serinyol Lojistik Merkezimizi, MÜSİAD, AFAD ve TSK’daki Mehmetçiklerimizle birlikte kurduk ve yardımlarımızı buradan organize ediyoruz. Hatay’ın tümüne buradan ekiplerle yardımlar gönderiyoruz. Buradaki çalışmalarımızı yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte dönüşümlü olarak sürdürüyoruz. Hem yönetim kurulundaki arkadaşlarımız hem de üyelerimiz; burada depodan sevkiyat noktasında çağrı merkezinde bilgi alma ve depremzedelere yardım noktasında çaba gösteriyorlar. Burada görev yapan üyelerimiz ve Mehmetçiklerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin