GÜNCEL

Murat Kurum'dan Müjde: 1 Nisan'ı Bekleyin

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verdi. Kurum "Göreve geldiğimizde İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız. 1 Nisan’ı bekleyin." dedi.

Murat Kurum'dan  Müjde: 1 Nisan'ı Bekleyin

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB'de veya iştirak şirketlerinde çalışan emekçilerin özlük hakları ve maaşları konusundaki sıkıntıların kendisine sık sık dile getirildiğini söyledi. Kurum, bu konuda adımları seçimin ardından hemen gerçekleştireceklerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verdi. Murat Kurum "Göreve geldiğimizde İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız. 1 Nisan'ı bekleyin." dedi.

"ÖZLÜK HAKLARI" SÖZÜ

Bursa'da korkutan deprem: İstanbul ve çevre illerde de hissedildi

Bursa'da korkutan deprem: İstanbul ve çevre illerde de hissedildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verdi.

HER YERDE BENZER ŞİKAYETLER

Kurum, sosyal medya hesabından ""Bir haftadır gittiğim her yerde benzer şikayetlerle karşılaşıyorum. İBB'de veya iştirak şirketlerinde çalışan emekçi arkadaşlarım yanıma geliyor, özlük hakları ve maaşları konusundaki sıkıntıları ifade ediyorlar." açıklamasında bulundu.

 

AdminAdmin