EĞİTİM

Milli Eğrimin Bizim Okulumuz Projesi İlgi Gördü

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Bizim Okulumuz" (Okul Merkezli Gelişim) projesi kapsamında yürütülen faaliyetler, yönerge ve proje takvimi doğrultusunda yapılmaya devam ediyor.

Milli Eğrimin Bizim Okulumuz Projesi İlgi Gördü

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit yaptığı saçıklamada ;Okullarımıza dair belirlenen hedefler altı gelişim alanında (Fiziki Ortam İyileştirmeleri, Akademik İyileştirme, Sosyal Kültürel Sportif Faaliyetler, Gönüllülük Faaliyetleri, Projeler ve Diğer Faaliyetler, Okul Öncesinin Yaygınlaştırılması) düzenlenerek sistem üzerinden tanımlandı.

Fiziksel ortam iyileştirmeleri ve güzelleştirmeler kapsamında koridor kirişleri, okul merdivenleri yenilenerek merdiven basamaklarına okul kuralları, derslerle ilgili bilgiler, öğrenme basamağı olarak da kullanılması düşüncesiyle eğitici ve öğretici bilgiler eklendi.

Belirlenen hedefler doğrultusunda okul iç ve dış cepheleri yenileme çalışmaları da tüm hızıyla devam devam etmektedir.

"Bizim Okulumuz" projesi kapsamında belirlenen gelişim alanları ve kriterler çerçevesinde hazırlanan yazılım sistemi ise her okulun kendi mevcut durumunu ve gelişimini takip etme imkânı sağlamaktadır.

AdminAdmin