GÜNCEL

Milletvekili Orhan Erdem’den Tur-Çev’e Ziyaret

28 dönem AK Parti Konya 2. Sıra Milletvekili adayı Sayın Orhan Erdem, Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma ,Kalkınma Derneği (TURÇEV-DER) ziyaret etti .

Milletvekili Orhan Erdem’den Tur-Çev’e  Ziyaret

Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma ,Kalkınma Derneği (TURÇEV-DER) Başkanı Erol Yayla ve Yönetim Kurulu ve üyeleri kapıda karşıladı.

Resim önizlemesi

Ziyarettin de açıklama yapan Orhan Erdem, konuşmasında : ‘’Bu gün Kadınhanı, Sarayönü ilçelerimizde ziyaretlerde bulunarak, bir televizyon programına katıldıktan sonra Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma ,Kalkınma Dernek Başkanı Erol Yayla’nın daveti üzerine buradayız.14 Mayıs Kritik bir seçim Başta Cumhur ittifakının Başkanı sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında güçlü bir meclisin olabilmesi için hepimiz gayret ediyoruz. İnşallah alandan aldığımız geri dönüşler ziyaretler esnasındaki bilgilendirmelerde sosyal medyanın kirli , yanlı ve yalan haberlerinin alanlarda hiç görülmediğini halkımızın ferasetinin çok yüksek olduğunu başta Cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’a ve cumhur ittifakına güvenin tam olduğu, bu dönemde yapılan açılışların bir günlük iki günlük değil yirmi yıllık emeğin karşılığı olduğunun farkındalar. Bu istikrarın bu güvenin Türkiye’nin Dünyada yüksek sesinin düşmemesi için inşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz.

Resim önizlemesi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya İle Buluşmasından sonra Konya Büyükşehir’in Taş binasında kendisine kısa bir dinlenme imkânı sunuldu orada İl başkanımız Hasan Angı Beyin cumhurbaşkanımıza Mitingdeki Kalabalıktan memnun kaldınız mı ? sorusuna karşılık Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan verdiği cevap beni çok etkiledi Konya’yı seviyorum Konya halkına ve sizlere teşekkür ederim oldu. ‘’dedi.

Resim önizlemesi

Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma ,Kalkınma Derneği (TURÇEV-DER) Başkanı Erol yayla memleketimizin sevilen değerli vekili Orhan Erdem beyin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirtip dernek hakkında kısa bilgi verdi. Başkan Erol Yayla Konuşmasında : ‘’ Turgut oğulları beyliği Akşehir, Ilgın, Kadınhanı, sarayönü ve eskil bölgelerine yerleştirilmiş oğuz boyudur. Yunak’ta onbir tane köyümüz var onun haricinde Turgut beyin kardeşi Bayburt’un Karadeniz bölgesindeki Rize’de meşhur Ayber yaylasında iki tane köyümüz var. Biz dernek olarak hepsini bir araya getirmek için şölenler düzenliyoruz. Amacımız birlik beraberlik içirişinde vatanımız sahip çıkarak bizlere en yakın olan her şölenimizi şereflendiren Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e çok teşekkür ederiz bizlerde hem cumhur ittifakına ve milletvekili Orhan Erdem beye her daim destek vererek yanında olacağımız bildiririz ‘’dedi.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin