ureticihaber.com
ureticihaber.com
SİYASET

Milletvekili Konur Alp Koçak: " Bu Seçim Sürecinde İki Ay Sahalarda Çalışacağız "

Cumhur İttifakı, Konya'da ilçe belediye başkan adaylarını çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıkladı. Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, partisinin adına aday tanıtım toplantısında katıldı.

 Milletvekili Konur Alp Koçak: " Bu  Seçim  Sürecinde  İki Ay Sahalarda Çalışacağız "
Paylaş:

 

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, "Cumhur İttifakının Konya'da kazanacağı zafere açılan ilk adıma tanıklık etmek için buradayız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim çalışmalarında kullandığı bir ifade var, diyor ki 'birliğin gücüyle'. 15 Temmuz gecesi hainler tankla topla uçakla bu milletin aziz vatandaşına kurşun sıkarken o tankların önüne cesurca çıkan milli ruh orada bir birlikteliği başlattı. İşte bugün bizim birliğin gücüyle kastettiğimiz  birlik o gece sahada kurşunların karşında bir araya gelen yerli ve milli gücün birliğidir. Önemli bir süreç iki ay sahalarda çalışacağız. Şimdi eminim 31 Mart gecesi yine burada olacağız ve yine başarımızı konuşacağız. Düşmanları çatlatacağız. Allah ayağımıza taş değdirmesin" dedi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.